Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans ost

ost

edam
en dam

emmental
en mental

ost

allt nedsatt
– 50 %

och påsatt
rätt frekvent

gräddost
åt gräddfilen

getost
på buffén

fondue
på menyn

raclette
och baguette


din assiett

mögel
på osten

är fint
för matlusten

ge igen
få betalt

för
gammal ost




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-21 21:17



Bookmark and Share


  aol
Gillas bra sammanfattat,
2018-04-12

  Språk, hjärna!
Getost åt buffeln?
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP