Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 43


Kraften (På ljudspelare)



Prydnad

Kraften
i ditt leende
lyfter bergen
till himlen.
Energin
i ditt leende
sveper in vindar
som blåser bort
dimmorna.
Ditt leende
botar
mina sjukdomar,
min vän, för alltid.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-17 08:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fint
2018-04-17

  Solstrale VIP
Ja ett leende betyder hela skillnaden! Fint! :)
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP