Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 44


Ut i ljuset (På ljudspelare)



Prydnad

Ensam
i den mörka skogen
gick jag vilse
och ropade ditt namn.
Du hör, du hör,
du närmar dig.
Jag tror du kommer.
Så ser jag
rörelse
emellan stammarna,
du kom!
Du visar vägen
ut i frihet,
du tar min hand,
vi går tillsammans
ut i ljuset.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-19 09:22



Bookmark and Share


  Stisse
Underbart. fint skaldat blir upprymd och så den fina inläsningen. Strålande.
2018-04-20

    Mim
Håller med föregående skrivare/kommenterare!
2018-04-20

  Viksten
Fint snidad dikt
Bra
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP