Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 45


Vi finner skatten (På ljudspelare)



Prydnad

Med öppen famn
viskar du mitt namn,
du ler
och ber
mig se
vad du vill ge.
Jag tar emot.
Din gåva
ville lova
bot
mot dysterheten,
ge form åt ysterheten.
Dagen vann,
besegrar natten,
så sorg försvann
och vi finner skatten


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-21 08:32



Bookmark and Share


  Viksten
En dikt som skänker glädje
2018-04-21

  AKT VIP
Vackert och sant.
2018-04-21

  Viksten
En bra dikt
Livsbejakande
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP