Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(A cheap, showy object of no value)


kickshaw

 

 

den går ojämnt
klockan i morfars rum

ett

två

---

fem

 

men den är förgylld och har en spegel
så jag ska kunna se mig

 

 

och den kommer att stanna en dag
men jag är säker på att spegeln
kommer att minnas mina ögon

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-21 21:47



Bookmark and Share


  Jaseph
Värdet ligger i betraktarens ögon
2018-03-25

  DavidM VIP
Finstämt, ger tankar om tiden och ens egen del i den.
2018-03-22

  Eva Langrath VIP
Fint , den kommer att minnas dina ögon liksom den minns alla ögon före dina.
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP