Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande andetag

_____________

Lien tar sitt

grepp

bara lite grann

runt min nacke

Jag andas metall

vaknar i skräck

allt snurrar

försöker stappla

mig upp

              väcka mig

Intala livet att

andas igen




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-22 00:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och djup
2018-04-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra framåtkänsla
2018-04-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Tunga livet i svart dröm, som skär i hjärtat.
2018-03-22

  ULJO
Grym text, som gör ont att ta till sig.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP