Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i oktober 2003 - Om vad? Texten får tala för sig själv ... - publicerad här tidigare i maj 2005


Nya regissörer

Väl förankrad i nuet
med stöd av den förflutna
retroperspektiva bilden av
den jag en gång var
i tiden
ser jag nu min historia,
mitt gångna liv
få nya regissörer ...

Anar skräckslaget
stillsamt fylld av ångestfylld
själslig kramp
att min nuvarande kamp
för att få behålla livet
ger fritt spelrum för
spekulationer och ifrågasättande
av allt jag någonsin sagt och gjort ...

Allt är nu tillåtet
att skriva om
smått som stort

Ingenting är längre
beständigt eller givet ...

 

©Peter Stjerngrim

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-22 00:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
vad har jag egentligen åstadkommit,
när askan efter mig spridits


2018-03-22

  Carl Mikael Fäldt
Kram!
2018-03-22

  Stay Golden
''The future came and the past never even had a chance maan''
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP