Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pangea Communications är IT Rumänsk Intelligens.

http://stiriklumea.net/inteligenta-romaneasca-invins-google-3-romani-au-lasat-o-lume-intreaga-cu-gura-cascata/

 

Pangea Communications.

Rumänsk intelligens har besegrad Google och Face Book
 3 Rumänerna lämnade en hel värld, med sin mun öppen,
Upplagt den 28 januari 2018 av Mitza, på rumänska,
 
Tre "IT" –ister från Cluj människor:
 Iuhas Vlad Radu och Sebastian Iuhas Presecan lämnade ett gapande hela världen, har presenterat sitt projekt på scenen i New York. De tre Transsylvanien har hittat ett sätt att ansluta dem till internet med cirka 4 miljarder människor som ännu inte har tillgång till denna teknik. Deras idé överraskade dem både från Google och Face Book, som vill ha samma sak, men de tänkte inte på den här ovanliga lösningen.
En tekniklösning som förbinder de fyra miljarder som inte har Internetanslutningar till WWW-nätverket med ljud istället för datatrafik, informerar frip.ro.
Vid Tech Crunch Disrupt-konferensen i New York klättrade Cluj It-företagen på scenen och presenterade starten på Pangea Communications.
Jag vill att du ska tänka på de 4 miljarder människor som inte har tillgång till den teknik du använder. Jag kan inte komma in på Face Book eller Twitter eller någon annan applikation som kan förbättra sina liv. Det beror på att de inte är anslutna till internet. År 2015 har de flesta människor, två tredjedelar av befolkningen, inte tillgång till internet till onlineinnehåll. Det händer av två huvudorsaker: dålig infrastruktur eller höga kostnader ", förklarar Vlad Iuhas.
Face Book- och Googles representanter som presenteras vid denna presentation har blivit förvånad över Rumäniens tankar, eftersom de har letat efter en lösning för samma behov i flera år ... Avsedd för att ansluta de fyra miljarder som nu har Tillträde till dessa tjänster visar uppkomsten av Pangea-folket i Cluj ett bra perspektiv.
Video: Har du inte en dataanslutning? Inga problem! Använd Pangea! (Video från presentationskonferensen)
Pangea Communications, vad som kallas speciell programvara teknik, omvandlar data från en viss webbsida till ljudvågor och överför den sedan till en mobiltelefon via ett kort samtal. Appen gör att telefonen demodulerar dessa vågor och bygger om dem för att göra informationen tillgänglig genom att visa på telefonens skärm.
Dela också med vänner
Tac
k

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2018-03-22 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP