Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudets dansande demoner

När tankarna gnager
De mörkaste hål
Magen den värker
Av oro

När huvudet inte samarbetar
Och kroppen lyder efter
När hjärnan sänder signaler
Som jag varken bekräftar
Eller känner

Tankarna flyger
Jag får aldrig en paus
Att hämta andan
Eller att sätta upp ett nytt försvar

Ingen sanning finns här
Bara det jag ej vill veta av

Jag fruktar för mitt sinne
De djupaste av vrår
Som monster av design
En egen skapelse
Att skrämma vettet
Rakt ur mig

Smärtsamt är det
När du inte kan lita på din hjärna
På dina tankar
På ditt huvud
På ditt sinne

Det enda jag säkert vet
Är det som lever i mitt minne
Det är konkret och
Det är sant

Men inget lugn är funnet
Trots mitt minne
Så leker sinnet
Det spelar mig ett spratt

När din egen hjärna vänder sig emot dig
Den är den värsta fiende du kan få
Den vet allt om dig

Rädslor
Den skapar
Ångest som vaknar

Formlösa monster
Som dansar i mitt huvud




Övriga genrer av Korwis
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-22 06:56



Bookmark and Share


  Stay Golden
I know how you feel, keep on going on, there is a light far out in the darkness. <3
Search for the reins of the mind and ride that sucker into old age and cheerfull summers <3
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis