Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paketet

 

 

min version är förvanskad, se!

här finns ursprunget 

orört, naivt,  krispigt 

orginalet med skrynkligt

omslagspapper, ett virrvarr

av silvertejp och snörskvättar

inslagen men inte nerslagen

öppnar du 

hittar du mig som ny men med 

all erfarenhet av kärlek och liv

stråk av svårmod i kanterna

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-22 08:14



Bookmark and Share


  Vime
Berör
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik