Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arr

Löv över isen

Notbladet får sin G-klav

En ny sång inleds




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-03-22 08:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livet skapar!
2018-04-06

  Janina Kaminska
En speciell känsla så fint fångat.
2018-04-05

  Goraxy 89 Orion VIP
Haiku med mer än bara lätträknade stavelser !
2018-04-04

  Minona
Så fint
2018-04-01

    Peter Söderqvist
Isens sjunger vackra toner genom denna fina haiku. En haiku när den är som bäst.
2018-03-23

  Chawa VIP
En mycket fin och tänkvärd haiku! Kan höra de begynnande tonerna...
2018-03-23

  Ingrid Trolle
Skönt när isen
börjar sjunga
på sin sista vers
2018-03-23

  Classico VIP
:)
2018-03-22

    ej medlem längre
En vårvind i ny tonart hittar sin väg genom vinterlandskapet i denna naturnära, sjungande haiku. Gillar särskilt hur du bygger betydelsestråk mellan raderna: lövet-notbladet-sången. Mycket fint!
2018-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
I vårens tid sjunger isen sin sista visa. Finstämd melodi i din vårliga haiku.
2018-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Njutbar Haiku om naturens musik!
2018-03-22

  ULJO
Musik finns överallt. Bara att ta till sig och njuta.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP