Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metropolis

Varför gav du dig av?
fanns det verkligen inget alternativ?
du kunde ha åstadkommit
så mycket mer
skapat fantastiska ting

I mitt Metropolis
är gudarna alltid vakna
de döda fortfarande levande
ge mig en ny chans
så ska jag försöka göra det
på ett bättre sätt

När orden inte finns där
tar musiken över
vi är i ständig rörelse
alltid på flykt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-03-22 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP