Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabu!

En scarf runt huvudet!
Varför tänker jag så?
En Scarf, ses som en modeassecoar, den kan vara både rätt och fel, i rätt eller fel sammanhang!




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger
Publicerad 2018-03-22 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim