Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur tänker du kring ransoneringstider på tystnad? Varför behövs tystnaden mindre och mindre? Vilka är det som inte står ut med tystnaden? Drygar man ut tystnaden per Automatik?


Ransoneringstider!

Förr drygade man ut kaffet med cikoria , en blå blomma som maldes.
Jag skriver man, men jag har aldrig varit med om det själv.
Men jag vet om det!
Det var ransoneringstider, och kaffe var en alltför dyrbar vara, för att inte drygas ut!
Jag undrar hur Cikoriakaffet smakade?

Är det ransoneringstider på tystnad, idag!?
I denna tid!
Behöver tystnaden drygas ut!?




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger
Publicerad 2018-03-22 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim