Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts självständighet!


Älskningsfasen med mig själv!

Nu har Älskningsfasen nått en ny rytm.
Älskningsfasen- Den period som leder till orgasm.
Jag behöver inte bekräfta mig själv, genom att komma!
Det är bara så skönt!
Och det går på ett kick.
Jag och mig själv!
Inte du och Jag.




Bunden vers av Mim
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-03-22 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim