Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att göra ingenting, version 1

Konsten att göra ingenting behärskas av få
att bara låta tiden gå
sysslolösheten är det främsta målet
bara tankar kvar
ingen störning allt är tyst och svalt

Njuter i fulla drag
av denna konstens välbehag
världen får stilla stå
medan konsten att göra ingenting
ger allt jag vill nå

Hur når man detta mål
som behärskas av få
har inget svar att ge
men försök ändå.






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-22 10:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tror nog enbart Buddha klarade det
ett ständigt brus eljest
2018-03-26

  Fulbergarn
stundtals lyckas jag
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP