Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövs grammatik?

 

 

 

jag lärde mig prata

utan att plugga grammatik

orden föll rätt ändå

utan att känna till alla termer

eller ordklasser

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-03-22 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP