Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändliga samtal

oändliga samtal


om och om igen
diskussion utan ände

vi tar upp
allt sånt som har gjort ont

vi pratar
om allt som var fel

om att älska
om att förråda

det finns inga tabun
bara smärta

samtalet utan ljud
bara i mitt huvud




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-22 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros