Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRETSLOPPSORAKEL UBER ALLES

De mest intensivt energikrävande till-
blivelserna i förensligandets förevigan-
den i kretsloppet:orgasmen ! födslo-
skriket ! stridsvrålet och dödssucken,
utgör de fyra hörnstenarna i existensens
villkor.

Utöver dessa tillkommer jakten,ätandet
och skitandet.

Vad som blir över utgörs mest av kranium
och benrester,som vittnar om förgängelsens
existensiella meningslöshet.

Att ge det mening innebär att ge sig själv
en högre ambition,vilken höjer sig över
alltet och intet och bli något outsägligt,
ofattbart,odödligt som med ordet,svärdet
och fantasin,besegrar alla hinder.

Sprätta upp himlen och universum och låt
allt rinna ut,tills det blir tomt.......,placera
sedan dig själv däri och förklara för dig själv
vad en Gud är.

--
*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 473 gånger
Publicerad 2018-03-22 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP