Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min andra skiva

musikern och låtskrivaren John Mayer har sagt:
”jag har aldrig gjort en andra skiva i mitt liv
varje skiva jag gör är en ny första skiva”

så tänker jag också
nu när jag håller på med min andra skiva
så börjar jag om från noll och jag vill visa upp
en annan sida av mig själv än på min första skiva

det är väldigt viktigt när man skapar
att man hela tiden befinner sig i utveckling
och den dagen man slutar utvecklas och förändras
ska man sluta, tycker jag




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 13:25



Bookmark and Share


  AKT VIP
Bra iakttagelse-utan förändring stannar processen av.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP