Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dåliga besked är jobbiga.


Man får må dåligt!

Lite tungt just nu i livet.
Försöker fokusera på det som är positivt ändå.

En dag i taget får det bli.
Har värk i kropp och själ.

Reser mig nog igen.
Så brukar det vara.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 14:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh Kära Du...
Jag tänker
på Dig nu...
2018-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh Kära Du...
Jag tänker
på Dig nu...
2018-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Det värsta som finns är hurtbullarna, de klämkäcka, rödkindade som egentligen är PANISKT rädda för sina egna neuroser. Därför MÅSTE de hela tiden peppa andra. För om någon är deppad hotar det deras kontroll och deras imaginära lyckorike.
Egentligen är de kräk, fega kräk, som inte vågar må dåligt offentligt utan måste sätta upp en fasad.
2018-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text!
Hoppas att allt blir bra.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP