Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vädergudar

Vi är vädergudar, vi, och det är vi som bestämmer om regnkylavärmestormochtorka
Vi står i förbund med solen och de krafter som styr jordens omloppsbana - men då uppträda vi i formen av speciellt utvalda klimatiska gudar

oss rår inga människor på

vi är klimatochvädergudar, vi
till oss är svårt att offra
böner duger ej
och mutor taga vi icke




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP