Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Français - suédois / franska - svenska


La joie de vivre

La joie de vivre commence par un sourire,
malgré la souffrance vécue,
donc souriez et affrontez la vie.

En souriant la vie me semble être un peu plus facile à vivre,
donc je souris malgré ma souffrance,
même si je pleure à l'intérieur.
_____________________
Glädjen att leva börjar med ett leende,
trots det upplevda lidandet,
dock le et bemöt livet.

Leende livet verkar vara lite lättare att leva för mig,
dock jag ler trots mitt upplevda lidande,
även om jag gråter inombords.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-22 16:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att le om jag inte mår bra.
Jag lever inte för att behaga andra människor.
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm