Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än lever käringa... nätt och jämnt


Vårpoesi

Snöskyffeln faller med tunga slag
Isblock vräks bort i stora tag
Det doftar vår av en vinterdag
Solen skiner på käring och katt
Fast det blir nog bra många minus i natt
Men värmen ska komma, det känner jag
som en föraning, på poesins egen dag




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 17:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jomen en text om en katt där är en ju 'varelse för sin hatt'...
2022-02-14

  AKT VIP
En skön livsbekräftelse -och e n vacker katt.
2018-03-22

    s:teril
det var en dunderhärlig katt det där, som stjäl mitt läsfokus! för alla gamla katters skull hoppas jag våren kommer snart.
2018-03-22

  Solitaire VIP
Fick inte ut den texten igår,
Uppgiften blev mig alltför svår
Ignorerande tickande, larmande klockor
Jag sorterade då mina omaka sockor

2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP