Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober 2003 - Ännu en känsla från denna månad ... - publicerad här tidigare i maj 2005


Ingenting

Ingenting
i förväntan på
någonting ...
Vet inte vad 
som kommer att hända ...
Men i alla fall
någonting
som kan få trenden i mitt liv
att vända ...
... eller åtminstone förändras
så att det blir någonting
... en aningens till det bättre
än det absoluta hopplösa
ingenting
som omsluter och innesluter mig ... 




©
Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-22 18:11



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Detta härliga indefinita pronomen "ingenting" definierar nåt mer obestämt.
Och att någon gör ingenting kan ses som en handling. Snyggt!
2018-03-25

    ej medlem längre
Starkt!
2018-03-23

  Kungskobran VIP
Den sköna konsten att vara upptagen av att göra ingenting
2018-03-22

  AKT VIP
Intressant fundering. Ja visst är det så: Ingesting kan bli någonting -vise versa.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP