Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar

Kan inte stirra för mycket
Vore konstigt
Men samma spetsiga näsa
Samma spetsiga knän
Samma spetsiga öron
Med några långa hårstrån på

Samma längd
Samma manchesterbyxor
Samma halsduk
Samma sorts gubbkeps

Det kunde varit du
Men nu är det 7 och ett halvt år
Sen du gick bort
Gick bort
Vadå gick
Hoppas han har några kvar
Det hade jag velat ha
Med dig




Fri vers av anna.hej
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-22 19:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om saknad!
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

anna.hej