Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Önskelista

Stora barn
med agendor av glas,
lagrade lösenord,
fullristade
ben

Ge inga fler
sifferkoder
åt oss,
eller
transplanterade skinn,
rost i sår

Ge, exempelvis,
sent blommande rosor
åt oss,
alternativt,
russinbröd




Fri vers av omobulle
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-22 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle