Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLORNAS MOTSATSFÖRHÅLLANDE

Normalt finns det en eller flera orsaker till varför ni mår bra eller dåligt.

Det kan också vara så att vi inte vet varför vi mår bra eller dåligt,där känslan kan vara inbillad av gammal ond eller god vana,utan att fråga sig varför.

Det handlar ibland helt enkelt om känslokontroll,önsketänkande och självbestraffning.

Ställer man sig själv mot väggen och rannsakar sitt medvetna och omedvetna jag,finner man nog en logisk förklaring,och om inte så går det väl lika bra må dåligt utan anledning som att må bra,huvudsaken är väl att distinktionen är uppenbar i sitt motsatsförhållande till det ena känsloläget å det andra.
*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2018-03-22 20:51



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
"Jag borde vara glad men är det inte, och eftersom jag inte är kapabel att ta itu med mig själv vill jag hitta någon annan som kan skänka mitt liv mening ty själv är jag tom, och någon annan får ta över det ansvaret"... människor är det värsta som kan inträffa i ens liv, deras neuroser etc., såvida man inte har turen att finna rätt sten bland alla platta sådana.
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP