Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober 2003 - Kärleken betyder mer än allt ... - Tidigare publicerad här i maj 2005


Retrospektiva framtidslöften

Framtid, nutid
vart tog ni vägen?
Förlorad och förankrad
i det förflutna,
det som en gång var
står jag nu här ensam kvar
frusen, rädd och sliten ...

Potent, kompetent
och
fylld till brädden
av tankar, funderingar, visioner
och möjligheter
står jag nu här
på gränsen
mellan
att äntligen få möjlighet
att komma tillbaka
och
att komma i en fullständig
hopplös och total misär ...

Retrospektiva
framtidslöften imploderar
interaktivt med allt
som inte händer och sker
i mitt liv
Det liv jag alltmer
börjar ana
är på väg att bli
ett stilla förflutet
och förgängligt retroperspektiv
fyllt av kärlek, hopp
och framtidstro ...

Men kärleken till dig
lämnar inte någonsin mig ...

Djupt inom den själ som
härbärgeras inom mig
finns för alltid känslan
av hur mycket jag älskar dig
Varmt, ömt
och innerligt kärleksfullt bevarad ...
Om än den just i detta nu är obesvarad!


©
Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-22 21:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Love for ever.
2018-03-23

  Magica VIP
Fin och vemodig kärlekslängtan!
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP