Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna på ”fikaskolan”

Denna vecka vare seminarium och plugg,
På fyra dagar minns jag inte ett dugg,
Förutom att jag käkat duktigt med plugg!,
På ”fikaskolan” är det ett annat tugg,
Jag diskuterar flitigt med java i min mugg,

För att hålla mig vaken fyller jag på med energi,
Garderar mig med toblerone ifall Isak glider förbi,
Isak vår diktator är alltid på hugget,
Propaganda från projektorn fyller klassrummet,
Ni måste fixa åtgärdsplan och kapitalisera!,
Runt lillfingret som småbarn har han oss numera,
Hjärntvättad om kunder, konkurrenter, primära och sekundera,
Nu knackar det i pallet jag är ju trots allt en ärthjärna!??????




Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 239 gånger
Publicerad 2018-03-22 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93