Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör du här

samma grej hela tiden
fattar inte att jag inte ser det
vi ses väl någongång ibland
men så skriver du
inte säger, skriver
jag har hänger rätt mycket med en tjej nu, jag tror hon e the one
står där i regnet fast det är soligt och jag har haft en bra dag
varför ska jag försöka när allt alltid blir likadant.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans