Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nice

jag hatar dig
inte bara en person utan din typ
alla jag någonsin träffat
samma melodi
because im easy
försöker lugna ner mig själv
tänker det är inte du det är dom

om jag hade någon
som hörde av sig
frågade hur jag mår
men ingen sån finns
jag står ensam vid sibylla igen
klockan är 3 på natten
och jag vet inte vart jag ska
men jag vet vart jag vill

försöker lugna ner mig själv
tänka det är inte jag det är dom.

men fan vad det är jag
inte dom




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans