Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång

jag har sett
vår kärlek knoppas
jag har sett
den blomma

håll min hand
en sista gång
låt detta
bli vår svanesång

låt mig gå sönder
låt mig gå i bitar i din famn

jag har sett
vad som hände
jag har sett
när det vi kände

för varann
plötsligt var borta
med vår kärlek
vi kom till korta

låt mig gå sönder
låt mig gå i bitar i din famn
låt mig gå sönder

men håll min hand
en sista gång
en sista gång




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-22 22:14



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Fint, men sorgligt!
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP