Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lätt att glömma bort

Hur kunde det bli så fel frågade Självklarheten

det enda vi gjorde var ju att ta

... allt förgivet

© Angela Bohlin 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-22 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP