Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting har ett slut

Livets låga har brunnit ut,
Allting har ett slut
Klockorna ringer en sista gång
Någon sjunger en vacker sång
Tårar rinner ner på kinder
Om du bara klarat ett sista hinder

Blommorna i askan
Hjärtat blir varmt
Bilder och minnen finns där
Du som alltid skulle finnas här
Värmande ord i blaskan
Orden finns kvar
Allt vi bär i våra hjärtan.




Fri vers av Lidde
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-03-23 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde