Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLLKONSTNÄRENS ÅTERUPPSTÅNDELSE

Det har inte längre någon betydelse,
hur ni än predikande bedyrar den
där trollkonstnärens återuppstånd-
else.

Förtroendet och tålamodet har genom
tidens enfaldiga gång upphört,och här
sätter man"vetande" framför "troende"

När folket börjat tänka var och en själv-
ständigt, logiskt och rationellt,har allt
som andas Religiös politik ingen relevans
i praktiken.

Vill man få till förändringar,får man göra
det själv,var och en bäst efter sin förmåga.

Så Cirkusjonglörer,helbrägdagörare
och domedagsprofeter,
gör sig nog bäst som komiker
inom nöjesbranchen.

*






Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-03-23 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP