Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coop var har ni fantasin?

Coop var har ni fantasin?

När man handlar hos Coop och får epitetet: En av våra bästa medlemmar. Så vill vi ge dig en gåva i Påsk. Vad roligt tyckte jag och trodde att det assoscierade till Påsken. Till min förvåning så fick jag ett paket knäckebröd! Knäckebröd! Visst kan man ha det på påskbordet,men för Guds skull var finns fantasin?
Jag är helt övertygad om att Coop är väldigt toppstyrt och de lyssnar sällan på sina kunder. Jag har väl många exempel här ärv ett: Ärtsoppa med hö som jag säger alltså timjan i ärtsoppan är inhen ärtsoppa. När jag gjorde lumpen på 60-talet hade vi inget hö serverad i ärtsoppan. Detta tog jag upp och ringde Coop i Stockholm. Men där fick jag en knäpp på näsan. När vi säger att man ska ha timjan i ärtsoppa så är det bara så. Hej då.
Hade inte Coop haft en sådan fantastisk personal hade Coop varit väldigt illa ute. Coop Extra Norremark i Växjö har en ljuvlig personal med fantasi. Man känner sig "hemma". Lägger man ut så mycket pengar på mat så borde naturligtvis etta prioriteras. Det gör det för den vinslott jag och min familj har fått är tillräckligt bra,personalen är ett föredömme i denna handel.

Jag får önska alla som har lite fantasi och höbärgningen en Glad Påsk.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 379 gånger
Publicerad 2018-03-23 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj