Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berättelser

Jag öppnar en dörr
kliver ut ur en illusion
jag har varit blind

Vår minsta gemensamma nämnare
är vår förmåga att älska
jag inser att det jag skriver idag
kanske händer imorgon

Sanningen är alltid undanglidande
ingen människa kan ha ensamrätt på den
alla är vi berättelser




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-23 08:48



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Vi är alla relationer. Det är ingen slump att relation också betyder själva huvudlinjerna i en berättelse
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP