Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hugget i sten

hugget i sten
faller ängelns valspråk
förr eller senare

kött och blod
är något som lever
med ett hjärta

som människa




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-23 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Min tolkning, att det goda i världen inte alltid segrar. Vacker text.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson