Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågad rätt!

-Vad tycker du om vågad mat...
Lagad i ugn får den så´nt format...
Lagar på lager
av den man glatt tager...
Så äts ju lasagne alltid kamrat!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-23 10:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
gott gott :)
2018-03-24

  limerick
Det var riktigt vågat!!!
2018-03-23

  ULJO
Lasagne en vågad rätt. Det var något nytt. Kul tanke.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt