Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumseko

Kärlekens budskap ekar
skogens träd är en vägg
du aldrig kan mura
annat än med visdomsord.

älska så blir din framtid där
från famn till famn du kryper
i lyckorus du nyser av pollen

Du tvingas att älska din nästa
kanske din mor eller bror
dig kärlek gav mån tro, för?

Ingen som var i ditt kärleksnäste
ville till dig kärlek fästa.

© Bosse 23 mars 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-23 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten