Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad II

då, när vi besökte stugan första gången
efter att du hade gått bort

kändes det kanske som mest
att du inte var här längre

det var i början av juni
kabbelekor och vitsippor blommade

det blåste
en isande kall vind från havet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-23 11:04



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Mycket känslor i den här!
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP