Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-11-03 kl 17:41


ETT LAPPKAST


träden kröker rygg i tystnad
grådasket stryker taken
kristalldroppar hänger på grenar
det dröjer länge innan vi åter får se
hur äppelträdets smulsmå blommor
tittar blygt fram ur rosendimman

väntar
och söker ljusets rötter

och värmen



Tusen tack för alla applåder och läsningar
ingen nämnd eller glömd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-23 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP