Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄRGPALETTEN



höstens träd vilar i sig själva
och morgonens fåglar flyger
genom röda dimmor
bryter bladverkets skal
till skimrande skärvor



Ömheten
i lönnarnas brinnande dunkel
blandas med dina ord

i trädens flödande källor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-23 11:21



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert diktat
2018-03-27

  lila fjäderblomman VIP
Vackra bilder du ger...
2018-03-24

  in effigie VIP
stilla vacker känsla...
2018-03-24

  AKT VIP
Fint formulerat och en väl fångad vårkänsla.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP