Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Intressant"

det finns ett ord
som man inte vill höra

när en vän eller konstnärskollega –
en annan musiker eller poet

fått höra, läsa eller se ens konst
och ska kommentera, ge feedback

det förbjudna ordet
är ”Intressant”

det värsta är
om den enda kommentaren är ”Intressant”

när säger man ”Intressant”?
man säger det när man inte vet vad man ska säga

när man inte vet om man kan säga
att man tycker det är bra

men man är för artig
för att säga att man tycker att det är skit

eller så är det bara
för att man inte förstår

eller ”Intressant
att du som är så begåvad håller på med sån här skit”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-23 12:35



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Det är sannerligen det värsta omdömet nån kan få när hen bildligt eller bokstavligt går ner i spagat.

2018-03-26

    ej medlem längre
Så sant !
2018-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Det ligger mycket i det du framför här.
En som emellertid är uppriktig när han säger "Interesting!" är experten pantbankskillarna i Las Vegas brukar tillkalla för att han ska avgöra om olika historiska föremål är äkta.

2018-03-23

    ej medlem längre
En givande text som fler borde läsa innan kommentaren ges!
Det finns ju ett synonym-ordbok för den som saknar insikt. Jag läser där: "fascinerande" och "tänkvärd" - ord som säger lite mer än just ordet "intressant".
2018-03-23

  Språk, hjärna!
Intressant!
2018-03-23

  Bhodi
Enligt min erfarenhet säger dom det när dom inte förstår...
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP