Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmöte

 

Fåglarna lyfter

på solens vingar

i färden från söder

 

möter ett land

där isarna rämnar

och takdroppet viskar

 

Nu är det tid

att vänta på vännen

som kommer med värme

 

nu är det dags

för eldblom och vingslag

i vårvintermötet

 

när sagan blir sann

och allting blir möjligt

i dagsmejans dagar

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-23 12:40



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vilken fin tolkning till våren och kärleken. Bra.
2018-03-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
magiska rytmer
när peter vevar
fram
våren
2018-03-23

  Eva Langrath VIP
Fin vårförhoppning.
2018-03-23

  Kungskobran VIP
Fint skildrat
tänk att dom hittar till samma ställe år efter år, förunderligt.
2018-03-23

    Ken Cassel
Fint Peter om våren
gillas..

:-)
2018-03-23

  Minkki VIP
vårvintermötet, just så
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP