Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lusthuset



Sprängkraften bor i väggarna
seklers minnen viskar där
gå varsamt över golvet
tala lågmält väck dom inte
din röst kan väcka sprängkraften
de slumrande hjärtan som lever där
alla älskanden som uttalat de skälvande orden
älskar dig oändligt andas dig
brinner för dig i all evighet

jag tror på dig
har sett de världar som bor inom dig
i ditt hjärta brinner en låga
ingenting skymmer
Varken vind eller vatten
kan släcka den








Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 12:44



Bookmark and Share


  in effigie VIP
vacker styrka skimrar...
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP