Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början till slutet

När vemodet snärjer dig
Med taggiga trådar
Tanken har allt varit där
Att på detta få ett slut




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 14:07



Bookmark and Share


  ULJO
Ett stort steg att ta, tanken är bra för den leder på vägen mot att ta hjälpen.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson