Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröjan

En tröja fanns bland mina saker

i ett litet paket
det luktade honom
det luktade gott

tröjan hade jag sett
dansat vackert
och hoppat upp och ner av skratt

Det var ett roligt plagg
gränslöst

När den gick omkring med viftande ärmar
var tröjan hel levande

Jag kommer inte ihåg varför han lämnades

Plaggen idag är hel utan innehåll
saknar både kropp och namn

Vad hände?





Fri vers av Minona
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-23 14:14



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En lyrisk betraktelse över kvarlämnade skal - Bra skrivet !
2018-04-04

  DavidM VIP
Kläder har en stark innebörd, de håller både minnen och intryck. Vackert och starkt framförda verser.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona