Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Jag

Jag har blivit slagen, ruinerad
utnyttjad, manipulerad
Ständigt attackerad
Jag står kvar
Kämpar för frihet
min rätt att leva
Att vara, min egen, mitt jag

Samhället fallerar
Jag blundar, jag agerar
men ingen reagerar
Jag skriker och propagerar
de säger att jag överreagerar
Men jag faller och jag försvinner

Jag springer
på murar, på tak
på samhällets skal

I dimman, så många val
Det gör ont och jag tystnar
sjunker ner i min situation
Fast i samhällets konstruktion
Ett andetag, jag stannar upp
Undrar, gav jag upp?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Oändligt Spektra
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-23 14:27



Bookmark and Share


  Stay Golden
They say fools grow to be wise, that is, if they can stay alive.
2018-03-24

  Stay Golden
Keep on keepin' on ^^
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra